neljapäev, 17. juuli 2014

Tootearvustus Garnier Ultra Doux

Heii! :)
Võitsin garnierilt shampooni ja balsami mingi aeg tagasi.:)

















Shampoon Ultra Doux Honey Treasures.

Shampoon habrastele,katkevatele juustele( täpselt minu juuksed ).
Uus retsept  sisaldab turgutavat mesilaspiimaekstrakti,kaitsvat taruvaiguekstraki ja mett,mis on tuntud oma pehmendavate ja toitvate omaduste poolest. PARABEENIVABA, kerge ja kreemjas shampoon annab luksusliku vahu,mida on kerge välja loputada ja mis ei muuda juukseid raskeks.
Tulemus : 
 Toidetud, kaitstud ja taastatud juuksed otsteni välja.Sinu juuksed on tugevamad ja briljantselt säravad,kergesti soengusse seatavad ja imepehmed,juuksed lausa kiirgavad ilu.

Nii oli shampooni taga kirjas siis .
Pehmendavad omadused on tõesti olemas,isegi peale shmapooniga pesu on juuksed pehmed ja mis peamine lõhnavad väga hästi.Väga hea toode ja soovitan tõesti . Algul mul usku sellesse ei olnud kuna olen kasutanud ennem garnieri shampoone ja ei sobinud nood kohe üldse,juuksed läksid kiiresti rasvakseks,kuid see on tõesti nende teiste vastand.Shampooni on sees 250ml.

Balsam Ultra Doux Honey Treasures.

Sama jutt nagu shampooni tagagi ,kuid lisaks et harutab lahti pusad.Jällegi väga hea toode ja juuksed on peale pesu mõnusalt pehmed.Lõhnavad isegi peale pesu mitu päeva,lõhn ei ole kange ega eemalelükkav,selline hea ja kerge lõhn jääb.
Katkevad juuksed on tõesti mul ,kuid juuste seisukorda nad parandanud küll ei ole.Võimalik,et takistavad siis veel rohkem katkemast neil.Eks peab neid siis koos kasutama ja ikka pikemalt.
Muidu on mõlemad tooted tõesti head ja soovitan neid kõigile ! :) 
Balsamit on sees 200 ml.


Võite mulle kirjutada ilu.moenurk@gmail.com kui on mingeid küsimusi või soove millest võiksin kirjutada.
Loodan ,et ei tulnud väga segane jutt :))) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar